ATT JOBBA HOS VOITS
Robert Grenalt
Migreringskonsult

Robert Grenalt har arbeta som migreringskonsult hos Voits lite över 1 år och har under denna tid fått vara med om några av Sveriges och Europas största IT projekt.

Nu senast har Robert varit stationerad ute i Europa (Frankrike, Belgien, England m.m) hos en svensk kund där vi fick tillhandahålla en helt ny IT infrastruktur till företaget.

Att arbeta som migreringstekniker är både roligt och utvecklande, du träffar Mr Green inte bara bra en stor välkomst bonus alltid nya människor och speciallister i varje nytt uppdrag, så det finns oändligt med information att ta in, vilket självklart är väldigt positivt.

Nicklas Resander
Migreringskonsult

Min tid som migreringskonsult hos Voits AB har gett mig fina minnen för livet. Tiden innefattade spännande och givande uppdrag med varierande arbetsuppgifter.

Mattias Söderberg
Migreringstekniker

Från Europas alla hörn till Nordamerika. Mattias Söderberg har varit med och implementerat en molnbaserad IT-lösning för ett av Sveriges mest framgångsrika multinationella företag. I skrivande stund är han i USA och arbetar. ”Jag har lärt mig otroligt mycket av detta uppdrag; IT-kompetensen har självklart fördjupats men framför allt är det min utveckling med de internationella kollegorna som jag är mest stolt över. IT är universellt med mötena och de fantastiska människorna är det bästa med detta jobb…. Nu har jag kontakter i hela världen.”

Krister Österberg
Migreringstekniker

”Jag tycker det är spännande att arbeta som migreringstekniker, och att även få resa runt i världen och träffa olika sorters människor har varit väldigt givande. Varje nytt ställe erbjuder nya utmaningar och möjligheter. ”

Jonny Fleming
Migreringstekniker

”Den korta tid jag har jobbat som konsult har jag lärt mig bemöta kulturskillnader och gjort mig till en expert på problemlösning på många aspekter inom IT. De varierande internationella arbetsplatserna och de komplexa IT-systemen jag implementerar har förberett mig för en fortsatt framgångsrik karriär.”