BEHÖVER DU EN IT-KONSULT?
Fyll i nedanstående formulär så kontaktar vi dig.

Förnamn:


Efternamn:


E-post:


Telefonnummer:


Företag:


Vad behöver du hjälp med?:
 Välkommen till Voits!
Voits är ett modernt IT-konsultföretag. Tack vare innovativa arbetssätt och våra erfarna och specialiserade medarbetare levererar vi snabbt, effektivt och med oöverträffad kvalitet.

Varje uppdrag är unikt. Våra lösningar likaså.
När vi genomför ett IT-projekt väljer vi bara ut de mest lämpade konsulterna. Alla våra medarbetare genomför tester för kartläggning av individuell kompetens och inriktning, som senare matchas mot projektets kravprofil. Därefter får Ni som kunder inte bara en CV att studera, utan även t ex en videopresentation på konsulten. På det sättet kan vi tillsammans säkerställa att matchningen blir rätt.

Ett ungt, men samtidigt rutinerat företag.
Trots att Voits bara är inne på sitt andra år som företag, har vi redan hunnit prövas i flertalet stora IT-projekt. Listan på genomförda projekt inkluderar större migreringar av både IT-system, hård- och mjukvara. Våra konsulter har det senaste året arbetat i projekt i hela Sverige, samt globalt på flera ytterligare kontinenter, bl a Europa, USA, Kina och Japan. På kundlistan finns några av Sveriges mest IT-intensiva företag, med höga krav på leveranskvaliteten.

Vi ser våra kunders stora förtroende som ett kvitto på att vårt kvalitetsarbete uppskattas och hoppas få möjlighet att hjälpa även Er.