VILL DU JOBBA SOM IT-KONSULT?


Välkommen till Voits!
Voits är ett modernt IT-konsultföretag. Tack vare innovativa arbetssätt och våra erfarna och specialiserade medarbetare levererar vi snabbt, effektivt och med oöverträffad kvalitet.

Vi bygger din karriär tillsammans.
Vi är noga med att hitta konsultprojekt som passar dig och din inriktning. Vi tror nämligen att både du och våra kunder kommer trivas bättre tillsammans om Karl casino matchningen blir rätt från början.

Våra kunder inkluderar några av Sveriges största och mest IT-intensiva företag. Exempel på projekt är större migreringar av IT-miljöer, både i Sverige och utomlands. Exempelvis kommer Voits under 2012 att tillhandahålla konsulter i bl a Europa, USA, Kina och Japan. Naturligtvis kommer du under uppdragen få löpande support av en personlig kontakt hos oss på Voits.

Ta första steget och ansök hos oss!
Genom att spontanansöka till oss eller söka en specifik tjänst tar du det första steget mot nya utmaningar! För att snabbt lära känna dig och lättare förstå var du kommer till din rätt ger vi dig chansen att inte bara skicka in CV och personligt brev. Du får även presentera dig på video. Läs mer om hur du blir IT-konsult på Voits.

Vi ser fram emot din ansökan!

Hälsningar från oss på Voits